1. Anasayfa
  2. Kadın

Canan Yılmaz Akademi, Geleceğin Güzellik Uzmanlarını Yetiştiriyor

Canan Yılmaz Akademi, Geleceğin Güzellik Uzmanlarını Yetiştiriyor
1

Güzellik, kişisel bakım, kişisel gelişim konularında 25 yıllık deneyim ile yola devam eden Canan Yılmaz Akademi, yılmadan çalışmaya, zirvedeki yerini korumaya devam ediyor. MEB Onaylı sertifika programı ile bugüne kadar binlerce kişiyi meslek sahibi edindiren merkez, sizleri davet ediyor!

25 yıllık bilgi ve deneyimini yeni kuşaklara aktarmak, sektör için alanında uzman, eğitimli yeni kişiler yetiştirmek için büyük bir heyecan duyan Canan Yılmaz, merkezde birçok alanda kurs programları ile meslek sahibi olmanızı sağlıyor. İş hayatına attığınız ilk adım çok önemlidir. Bu adım, ardından gelecek adımların destekçisi ve sizlerin kutup yıldızı olacaktır. Bu nedenle sektöründe başarılı usta isimlerden alacağınız bir eğitim, bu sektör içerisinde ilerlemenizi, donanımlı bir şekilde meslek hayatına başlamanızı garantiliyor.

canan yılmaz akademi

Son yıllarda güzellik merkezlerine duyulan ilgi oldukça popüler bir hale geldi. Bu popülerlik, beraberinde bu iş koluna duyulan ilginin de artmasını sağladı. Sizler de bu alanda meslek sahibi olmak, kendi medikal güzellik merkezinizde hizmet vermek istiyorsanız bu sertifika programları tam size göre! Güzellik Uzmanı Canan Yılmaz, uzun yıllardan bu yana bu sektör içerisinde önemli bir konuma sahip. Yılların verdiği tecrübenin yanı sıra, kişisel gelişimine önem gösteren Yılmaz, alanındaki yenilikleri de yakından takip ediyor. Sektör yeniliklerini takip ederek en yeni teknolojileri hem medikal güzellik merkezinde hem de vermiş olduğu MEB onaylı sertifika programlarında sizlerle buluşturuyor. Sizler de MEB belgeli güzellik uzmanlığı eğitimi programlarına katılarak kısa sürede meslek hayatına başlayabilir, yeni başarılara imza atabilirsiniz.

Neden Canan Yılmaz Akademi?

Canan Yılmaz Güzellik Akademi’de protez tırnak, microblading, medikal cilt bakımı, plazma pen, nail art, ipek kirpik alanlarında MEB sertifikalı eğitim programlarına katılabilir, bu alanlarda uzman olarak kendinizi yetiştirme fırsatı yakalayabilirsiniz. Canan Yılmaz Akademi’de tüm katılım belgeli kurslar uygulamalı ve teorik olarak verilmektedir. Bu kursların yanı sıra kirpik lifting, saç mezoterapisi, leke protokolleri, akne protokolleri, BB glow, profesyonel makyaj alanında da eğitim programları bulunmaktadır.

“En büyük güzellik sağlıktır” ilkesi ile yola çıkan Canan Yılmaz, bu ilkeden bir gün olsun şaşmadan büyük bir disiplin, özveri ve kararlılık ile çalışmalarına devam etmektedir. Güzellik merkezlerinin sayısının giderek arttığı günümüzde doğru merkez ve uzman seçimi çok önemli. Bu alanda yeterli deneyim ve bilgiye sahip olmayan kişiler tarafından gerçekleştirilen uygulamaların sonuçları oldukça ağır olabiliyor. Bu nedenle güzellik alanında çalışmaya karar verdiğinizde, eğitim almak için doğru kurumun kapısını çaldığınızdan da emin olmalısınız. Bu alanda sadece size bir sertifika verecek bir merkezde değil, aynı zamanda sizi donanımlı bir güzellik uzmanı olarak yetiştirecek, bu alanda aranan isim olmanız için sizi destekleyecek bir sertifika programına kayıt olarak iş yaşamınıza ilk adımınızı atmalısınız. Canan Yılmaz Akademi, bu konuda tüm beklentileri üst düzeyde karşılamaktadır.

Kayıt olduğunuz kurs programlarında gerek teorik gerek uygulamalı eğitimlerde her kursiyer ile özenle ilgilenen merkez, aynı zamanda sektördeki yenilikleri, teknolojik gelişmeleri de sizlere tanıtmaktadır. %100 eğitim, %100 uygulama vizyonu ile MEB sertifikalı güzellik uzmanlığı eğitimi programını tamamladıktan sonra da kendinizi geliştirmeniz, bu meslekte iyi yerlere, elinizin emeği ile gelmeniz için size ışık tutar.

Güzellik uzmanlığı, oldukça hassas bir alan… Bunun bilincini ve sorumluluğunu yüreğinde hisseden Canan Yılmaz, uygulamalarında ve eğitimlerinde adeta bir kuyumcu terazisi hassasiyeti ile çalışmakta, en iyisi, en doğrusu olana kadar asla pes etmemektedir. Başarı ile eğitimi tamamlayan tüm kursiyerler her yerde geçerli MEB onaylı sertifika sahibi olarak meslek hayatlarına yolcu edilmektedir.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (1)

  1. 22 Haziran 2022

    Helal olsun böyle kendini yetiştirmiş eğitimci kadınlarımız oldukça ülkemiz geleceği için daha da umutlanıyorum.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir