1. Anasayfa
  2. Teknoloji

İki Katına Çıkartıldı: Whatsapp Grubuna Kaç Kişi Eklenebilir?

İki Katına Çıkartıldı: Whatsapp Grubuna Kaç Kişi Eklenebilir?
0

Günümüzde SMS kullanımını bile geçmiş durumda olan mesajlaşma uygulaması Whatsapp, kullanıcıların bir araya gelerek bir grup sohbeti oluşturmasını da sağlıyor. Uzun zamandır belirli bir grup sınırı olan Whatsapp, gruba katılabilecek üye sayısını 2 katına çıkarttı. Son güncelleme ile birlikte artık gruplara 500’den fazla insan katılabilecek. Bu güncellemeden sonra Whatsapp grubuna kaç kişi eklenebilir? Detaylar haberimizde…

Tüm dünyada milyarlarca kullanıcıya sahip bir platform olan Whatsapp, son zamanlarda birçok yenilik getirdi. Birçok topluluk için sorun yaratan grup üye sınırı iki katına çıkartıldı. Böylece birçok topluluğun daha rahat bir şekilde grup oluşturması mümkün olacak.

whatsapp grubuna kaç kişi eklenebilir

Whatsapp, gruplar için 256 kullanıcı sınırı belirlemişti. Ancak bugün kullanıma sunulan bir güncelleme ile birlikte bu sayı iki katına çıkartıldı. Artık Whatsapp kullanıcıları 512 kişilik gruplar oluşturabiliyor.

Whatsapp Grubuna Kaç Kişi Eklenebilir?

Bir Whatsapp grubuna, toplamda 512 kişi eklenebilir. Whatsapp’ın iki katına çıkarttığı bu sayı, son güncellemeden önce yalnızca 256 idi. Ancak artık kullanıcılar 512 kişilik gruplarda toplanabiliyor. Geçtiğimiz ay yalnızca beta üyeleri için yayınlanan bu sınır, bugün tüm kullanıcılar için kullanıma sunuldu. Whatsapp yaptığı duyuruda sınırın 512’ye çıkartıldığını duyurdu.

Böylelikle bir topluluk yöneticisi iseniz topluluğunuzdaki insanları rahatlıkla bir araya getirmek için Whatsapp’ı kullanmanız mümkün oldu. Whatsapp grupları ile 512 kişiye kadar grup oluşturmanız mümkün oldu.

Whatsapp’ın bu özelliği şu şekilde görünüyor:

whatsapp grubuna kaç kişi eklenebilir
İlginizi Çekebilir
saç kıran

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir