1. Anasayfa
  2. Genel

Starbucks İkram İçecek Nasıl Alınır? 2022 Ücretsiz İçecek Almak

Starbucks İkram İçecek Nasıl Alınır? 2022 Ücretsiz İçecek Almak
0

Kahve denince akla ilk gelen işletmelerden birisi de Starbucks. Amerikalı kahve dükkanı zinciri olan Starbucks, müşterilerine ikram içecekler veriyor. Bu içecekleri almak için bazı şartları karşılamalısınız. Bu nedenle hem bu şartlara, hem de nasıl alacağınıza yazımızda değindik. Starbucks ikram içecek nasıl alınır, gelin birlikte öğrenelim. Ücretsiz içecek almak için yapmanız gereken her şey burada…

Türkiye’de şuanda toplam 562 şubesi olan Starbucks, en popüler kahve dükkanlarından birisidir. Kalitesi ve popülaritesi nedeniyle sıkça tercih edilen bu işletme, Türkiye’de oldukça yaygındır. Doğum günlerinde ve diğer özel zamanlarda müşterilerine ikram içecek veren Starbucks, bu ücretsiz içecekler için müşterilerinde bazı özellikler arıyor.

starbucks ikram içecek nasıl alınır

Asıl konumuza dönecek olursak, Starbucks’tan ikram içecek almak aslında o kadar da zor değildir. Dilerseniz önce şartlara, sonra da bu içecekleri nasıl alacağınıza bir göz atalım. İlk olarak size belirtmeliyiz ki; herkes ikram içecek alamaz. Her ne kadar zor olmasa da, belirli şartlar vardır.

İkram İçecek Şartları

  • Starbucks uygulamasını indirmek
  • Starbucks hesabına sahip olmak
  • Yıl içerisinde en az bir kez Starbucks ürünü almak

Bu koşulları karşıladığınızda Starbucks ikram içeceklerinden faydalanma şansına sahip olursunuz. Peki bu içecekleri nasıl alacaksınız? Birde buna bakalım….

Starbucks İkram İçecek Nasıl Alınır?

Starbucks’tan doğum gününüzde ikram içecek alabilirsiniz. Ayrıca yıldız puanları toplayarak da bu ikramlardan faydalanmanız mümkün. Böylece ücretsiz kahve almak da mümkün oluyor. Starbucks şubelerinden doğum gününüzde Tall boy ikram içecek alma, ve yıldız puanları kazanarak Tall boy içecek alma şansınız var. Ayrıca Gold üyeliğe geçen müşteriler istedikleri boyutta içecek alabiliyor.

Yıldız Puanları Nedir?

Starbucks, mobil uygulama ile ödeme yapan kullanıcılarına yıldız puanı ödülleri veriyor. Bu ödülleri kullanarak ikram içecek almanız mümkün oluyor. Böylece Starbucks’ın birçok avantajından yararlanabiliyorsunuz. Ancak bunun için Starbucks mobil uygulamasını indirmeniz, üye olmanız ve bir kart oluşturmanız gerekiyor. Böylece yıldız puanları biriktirir ve Starbucks ikram içeceklerden faydalanırsınız. Dolayısıyla ücretsiz kahve ve diğer içecekleri içmeniz mümkün oluyor. Yıldız puanı kazanmak için mobil ödeme ile ödemenizi yapın.

İlginizi Çekebilir

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir