1. Anasayfa
  2. İş Hayatı

Avrupa Networking

Avrupa Networking
0

Avrupa Networking  kendi ürünlerini satışa 1990 ‘ da ticari olarak faaliyetlerine başlayan şirketlere de  2006 senesinde katılmıştır. Avrupa Networking katalog ile satış yapmak isteyen kişilerin bir ek gelir kazanmasına yardımcı olan büyük bir sermayedir. Satış yapmak ve kendi parasını kendi kazanmak isteyenlerin kullandığı bir çevrimiçi platformdur.

Bu platformda yurt dışı markalarının online satış sorumlusu olabiliyorsunuz. Böylece kendi satışlarınıza da hemen başlayabilirsiniz.

Avrupa Networking Giriş

Avrupa Networking internet üzerinden satış yapmak ve kendi parasını kendi kazanmak isteyenlerin kullandığı bir çevrimiçi platformdur. Üye olarak bu platforma giriş yapıp satış yapabiliyorsunuz.

https://avrupanetworking.com/tr/login

Avrupa Networking Üye Giriş

Öncelikle tablet , telefon ya da bilgisayarlarınızın yaratıcısına Avrupa Networking giriş yazmanız gerekir. Daha sonra çıkan ilk sekmeye tıklayarak üye girişi sayfasına yönlendirilirsiniz. Eğer üyeyseniz karşınıza temsilci kodu ve şifre bilgileri çıkacaktır. Bu bilgileri sorunsuz bir giriş için eksiksiz olarak doldurmanız gerekir. Şifrenizi unuttuysanız hesabıma erişemiyorum kısmına tıklamanız yeterlidir. Bu işlemi tamamlandıktan sonra karşınıza siteye üye olurken girmiş olduğunuz kişisel bilgileriniz çıkacaktır. ( Ad , Soyad , doğum tarihi , TC gibi )

Bu bilgileri eksiksiz bir şekilde tamamladıktan sonra yeni şifrenizi oluşturmanız için telefon numaranıza bir kod gelecektir. Gelen kodu kullanarak şifrenizi yenileyebilir ve sorunsuz giriş yapmaya yeni şifreniz ile devam edebilirsiniz. Eğer tüm bu yapılan işlemlere rağmen hesabınızı kurtaramazsanız yeni kullanıcı oluştur kısmına tıklayarak kendinize yeni bir Avrupa Networking hesabı açabilirsiniz.

Avrupa Networking Temsilci Girişi

Bu platformu kullanmak için öncelikle üye olmanız eğer üyeyseniz de üye girişi yapmanız gerekir. Kataloglarla satış yaparak kullanılan bu sitede herkesin ihtiyaçlarına göre ürünler bulunduğu için satış yaparken zorlanılma durumu pek olmaz. Eğer çevreniz geniş ise satış imkanınız daha da yükselir.

Avrupa Networking  Katalog

Katalog ile para kazanmak artık çok daha kolay. Katalogdan satış yapabilir alt üye ekleyebilir ve yapacağınız bu ek iş sayesinde evinizden para kazanabilirsiniz. Evinizde otururken katalogdan satış yapmak için tek yapmanız gereken katalogdan satış sistemi için ücretsiz üye olmak. Tüm bu işlemler bu kadar basit. Hemen katalogdan satış sistemine ücretsiz üye olabilir ve indirimli fiyatlar ile kataloğumuzu inceleyerek de tüm indirimlerden faydalanabilirsiniz.

https://avrupanetworking.com/catalog

Ödeme , katalog teslimatında da kargo görevlisine yapılır. Müşteri temsilcilerimiz onay almak için sizin ile irtibata geçerler. Kataloglarımızda tüm ürünler mevcut bir halde bulunur. İndirimli ürünler de sizin yararınıza olur.

Avrupa Networking Girişimci Girişi

Avrupa Networking üyesi olmak isteyen kişiler temsilci isteğinizi talep edebilirsiniz. Temsilci olum butonuna tıklayarak sitemizin sizden istediği bilgileri eksiksiz ve doğru şekilde doldurmanız gerekir. Avrupa Networking üye girişi yapmak için resmi sitesinden giriş kısmına ulaşabilirsiniz.

Giriş kısmına ulaştıktan sonra tüm bilgileri doğru bir şekilde girerek giriş sağlayabilirsiniz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir