1. Anasayfa
  2. Teknoloji

Discord AutoMod Nedir? Nasıl Kullanılır?

Discord AutoMod Nedir? Nasıl Kullanılır?
0

Discord sunucularımızdaki spam ve reklam içerikli mesajlardan hepimiz oldukça rahatsızız. Bu durumu Discord botları ile çözmeye çalışsak da, bazen yeterli olmuyor. Şimdi ise Discord AutoMod özelliğini sunuyor. Bu sayede botlara gerek kalmadan spam ve reklamları engellemeniz mümkün. Peki Discord AutoMod nedir? Nasıl kullanılır? Tüm bunların cevapları tek noktada…

Son yıllarda Discord, popülerliğini artırmaya devam ediyor. Aynı zamanda birçok güncelleme üzerinde de çalışmaya devam eden Discord, bu kez AutoMod özelliğini duyurdu. Bu özellik sayesinde bazı Discord botlarına ihtiyacımız kalmayacak. Sunucumuzun ayarlarından reklam ve spam yapılmasını engelleyebileceğiz.

discord automod nedir

Discord’da sunucularımızda reklam ve spam yapılmaması için koruma botlarına ihtiyaç duyuyorduk. Artık Discord’a gelen bir özellik sayesinde kolayca sunucu ayarlarından reklam ve spam engellemek mümkün.

Discord AutoMod Nedir?

Discord’un kullanıma sunacağı AutoMod özelliği, sunucu üyelerinin spam yapmasını, reklam paylaşmasını ve insanları rahatsız edecek mesajlar göndermesini engellemeyi ve bunları moderatörlere bildirmeyi mümkün kılıyor. Bu sayede sunucu yöneticileri rahatlıkla görevi AutoMod’a bırakacak.

Discord botları bu mesajları gönderildikten sonra görerek siliyor ve engellemeye çalışıyor. Ancak Discord, AutoMod ile henüz bu mesajlar gönderilmeden mesaj içeriğini kontrol edecek ve diğer kullanıcılar tarafından rahatsız edici mesajlar asla görünmeyecek.

Discord, sunucu yöneticilerinin toplumları yönetmekte çektiği zorlukları gördüğünü ifade ederek, AutoMod özelliğini duyurdu. Yönetimi kolaylaştırmak için bu özelliği sunan Discord, bu özelliği duyurdu ancak henüz kullanıma sunmadı.

discord automod nasıl kullanılır

Discord’a geleceğini duyduğumuz AutoMod özelliğini kullanmak aslında oldukça basit. Botların aksine, yalnızca birkaç saniyede bu ayarları yapmanız mümkün. Bu nedenle bu özellik, sunucu yöneticilerinin oldukça kolayına gidecek.

Discord AutoMod Nasıl Kullanılır?

  1. Discord sunucunuza girin

  2. Sunucu ayarlarını açın

  3. AutoMod sekmesini açın

  4. Spam kelimeleri seçin ve diğer ayarları aktifleştirin

    Tercihinize göre kelimeleri seçin ve kullanmak istediğiniz ayarları aktifleştirin.

Böylelikle kolayca Discord topluluğunuzu yönetebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir