1. Anasayfa
  2. Genel

Tiktok Gizli Hesaba Bakma Nasıl Yapılır? 2022

Tiktok Gizli Hesaba Bakma Nasıl Yapılır? 2022
0

Tiktok platformu son yıllarda oldukça popüler bir hale geldi. Milyonlarca kullanıcıya sahip olan bu platformda hesabını gizli yapan kullanıcıların videolarına bakmak mümkün görünmüyor. Tiktok gizli hesaba bakma yöntemleri uzun zamandır araştırılıyor. Gizli hesapların videolarını görme, özel hesaplara bakma yöntemleri merak ediliyor. İşte detaylar…

tiktok gizli hesaba bakma

Tiktok, bundan tam 6 yıl önce 2015 yılında kurulmuştu. O yıllardan bugüne kadar popülerliğini git gide artıran bu platformda, kullanıcılar videolar oluşturarak yayınlıyor. Videolarını herkese açık olarak paylaşmak istemeyen kullanıcılar, hesaplarını gizli yaparak sadece kendi takipçilerine videolar yayınlayabiliyor. Tiktok gizli hesap görme yöntemleri ile bu hesaplara bakmak mümkün mü sorusu akıllara geliyor. Peki bu mümkün mü? Tiktok’ta özel hesaplara bakılabilir mi? Tiktok gizli hesaba bakma yöntemleri ile ilgili detaylar haberimizde.

Tiktok Gizli Hesaba Bakmaİ

Tiktok’ta gizli bir hesaba bakmak için yapılması gerekenler oldukça basit görünse de, tehlikeli olabiliyor. Gizli hesaplara bakmaya yarayan uygulamaları APK olarak indirmek, cihazınıza zarar verebileceği gibi izinsiz olarak verilerinizi de kullanabilir. Bu nedenle APK biçiminde bir uygulama indirerek gizli Tiktok hesaplarına bakmanızı kesinlikle önermeyiz.

Tiktok, IOS, Android ve Masaüstü cihazlar için uygundur. Tiktok’ta gizli hesaba bakmak için ortaya çıkarılan uygulamaların birçoğu, yalnızca Android cihazlar üzerinden APK olarak indirilebiliyor. Güvenilirliğinden şüphe edilen bu uygulamaları APK olarak internet üzerinden indirebilir ve kullanabilirsiniz.

thumbnail
İlgili İçerik
Titkok İzleme Geçmişi Özelliğini Test Ediyor: İzleme Geçmişine Nasıl Bakılır?

 

tiktok özel hesaba bakma

Instagram platformunda bulunan gizli hesaplara bakmamız için Postegro gibi birçok sistem bulunuyor. Bu sistemler yüzde yüz güvenilir olmasa da, çok fazla tehlike içermiyor. Ancak Tiktok için aynı şeyleri söyleyemiyoruz. Titkok gizli hesaplara bakma uygulamalarını APK olarak indirmeniz ve hesap bilgilerinizi girmeniz gerekiyor. Bu adımlar oldukça tehlikeli olabilir.

Tiktok gizli hesaba bakma uygulaması adı altında paylaşılan yazılımlar tehlikeli virüsler içerebilir, yüklediğiniz takdirde verilerinizi izinsiz kullanabilir ve cihazınıza zarar verebilir. Güvenilir bir kaynaktan olmadığı sürece APK bir uygulamayı cihazınıza yüklemenizi önermeyiz. Yalnızca bir hesabı görebilmek için cihazımıza zarar gelmesini istemeyiz :)

Eğer daha önce bu tür uygulamaları kullandıysanız tecrübelerinizi yorumlarda bizlerle paylaşabilirsiniz. Ayrıca farklı yöntemler veya uygulamalar biliyorsanız yorumlarda belirtebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir