1. Anasayfa
  2. Genel

Telegram Bildirim Gelmiyor Sorunu Çözümü (Android)

Telegram Bildirim Gelmiyor Sorunu Çözümü (Android)
0

Telegram, Whatsapp’ın en büyük rakibi olan bir mesajlaşma uygulamasıdır. İçerisinde birçok özelliği bulunan ve kullanıcılar için iyi bir kullanım deneyimi sunan Telegram’da bazı kullanıcılar sorun yaşayabiliyor. Telegram bildirim gelmiyor sorununu çözmek için yapmanız gerekenler aslında oldukça basit. Eğer Android bir cihaz kullanıyorsanız haberimizdeki adımları izleyebilirsiniz.

Telegram, ilk kez Ağustos 2013’te yayınlanan bir mesajlaşma uygulamasıdır. Çoklu platform desteği sunan anlık mesajlaşma servisi Telegram, güvenli mesajlaşma uygulamalarının başında yer alıyor. Hem mobil hem de masaüstünde rahatlıkla kullanabileceğiniz Telegram uygulamasını tüm mağazalarda bulabiliyorsunuz.

Whatsapp’ın gizlilik sözleşmesini değiştirmesiyle de kullanıcı artışı yaşayan Telegram, uzun süredir hizmet vermeye devam ediyor. Milyonlarca kullanıcıya sahip olan Telegram, Whatsapp‘tan sonra en popüler mesajlaşma uygulaması olmayı başardı. Ancak bazı kullanıcılar ufak sorunlarla karşılaşabiliyor. Telegram bildirim sorunu birçok kullanıcının rahatsız olmasına neden oldu.

telegram bildirim gelmiyor

Telegram, kullanıcılarına çok fazla sorun yaşatmayan ve kullanıcıların deneyimini oldukça önemseyen bir mesajlaşma uygulamasıdır. Fakat yine de bazı kullanıcılarda bildirim sorunu ortaya çıkabiliyor. Bunun önüne geçmek için birçok yöntem bulunuyor. Telegram’ın bildirim sorununa çözüm olacak adımlar aşağıda yer alıyor.

Telegram Bildirim Gelmiyor (Android)

Gerekli süre: 3 dakika

Bildirim Gelmiyor Sorunu Çözümü

  1. Telefonunuzun bildirim ayarlarını kontrol edin.

    Telefonunuzda Telegram uygulamasının bildirim gönderme iznine sahip olduğundan emin olun. Ayarlar > Bildirimler > Telegram yolunu izleyin ve bildirimlere izin verin.telegram bildirim gelmiyor android

  2. Telegram ayarlarına göz atın

    Telegram uygulaması içerisinde bildirimlerin devre dışı bırakılmadığından emin olun. Telegram > Ayarlar > Bildirimler ve Sesler yolunu izleyerek bildirimleri aktifleştirin.a44df686-68e9-4a0b-b9c1-83954be40d86

  3. Gönüllülerden yardım alın

    Eğer sorununuz hala düzelmediyse, Telegram’ın gönüllü destek hizmetinden yararlanın. Ayarlar > Yardım > Bir Soru Sor adımını izleyebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir