1. Anasayfa
  2. Genel

Mami Emen Aylık Kazancı Ne kadar? 2022 Aylık Geliri

Mami Emen Aylık Kazancı Ne kadar? 2022 Aylık Geliri
0

Sevilen içerik üreticileri arasında yer alan Mami Emen, Youtube’da 2 milyondan fazla aboneye sahip. Videoları milyonlarca izlenen Mami Emen aylık kazancı da takipçilerinin merak konusu oldu. Youtube hesabını 2017’de açan Youtuber Mami Emen, bugüne kadar toplamda 438 milyon izlenme kazandı. Ancak merak edilen konu bu değil; Mami Emen Aylık geliri ne kadar? Bu sorunun cevabını istatistikler ile sizlere hazırladık.

Youtube serüvenine 2017 yılında başlayan Mami Emen, şuanda Youtube platformunda 2 milyon aboneye sahip. Oldukça sevilen içerik üreticisi, binlerce kullanıcı tarafından merakla izleniyor. Şuanda kanalında 200’e yakın video içeriği var. Her bir videosu binlerce izlenen bu Youtuber’ın kazancı da tabii ki merak ediliyor.

mami emen aylık kazancı

Mami Emen’in tüm gelirlerini hesaplamamız tabii ki de mümkün değil. Ancak Youtube üzerinden elde ettiği kazancı istatistikler ile hesaplamak mümkün. Bu noktada da yardımımıza SocialBlade platformu yetişiyor. Bu platform, tüm sosyal medya platformlarındaki hesapların detaylı istatistiklerini sunan bir platformdur. Mami Emen’in aylık kazancı da bu platformda görünüyor.

Mami Emen Aylık Kazancı Ne Kadar?

İstatistiklere göre, Youtube Türkiye’de en çok kazanan kanallar arasında 142. sırada Mami Emen yer alıyor. Aylık net geliri belli olmasa da, Mami Emen’in tahmini kazancı istatistikler ile gösteriliyor. Socialblade verilerine göre, Mami Emen aylık minimum 2900 dolar kazanıyor. Ancak bu kazanç bununla sabit değil. Mami Emen’in aylık gelirinin 46 bin dolara kadar çıkmasının mümkün olduğu istatistikler arasında.

Eğer yıllık olarak hesaplarsak, Youtuber Mami Emen 1 yıl içerisinde en az 34.500 dolar yani yaklaşık 620 bin lira kazanırken, en fazla 552 bin dolar kazanıyor. Socialblade‘nin sunduğu bu veriler, Mami Emen’in videolarına ve izlenmelerine göre hesaplanmaktadır.

Bu rakamlar, kesin ve net rakamlar değil tabii ki de. Youtuber’ın aylık kazancı Youtube kanalının istatistiklerine göre hazırlanmaktadır. Bu nedenle rakamlar tahmini rakamlardır. Mami Emen Youtube kanalının da aylık kazancı bu veriler ile tahmini olarak hazırlanmıştır. Ayrıca bu rakamların içerisinde Mami Emen’in sponsorluklardan ve sosyal medyadan elde ettiği gelirler dahil değildir.

İlginizi Çekebilir

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir