1. Anasayfa
  2. Haberler

Ben Bilirim Ödülü Ne Kadar 2022? Ben Bilirim Yarışmasında Ödül Var Mı?

Ben Bilirim Ödülü Ne Kadar 2022? Ben Bilirim Yarışmasında Ödül Var Mı?
0

360TV ekranlarının sevilen yarışması Ben Bilirim’in ödülü ve yarışma kuralları hakkında tüm detaylar

Ben Bilirim yarışma programı, 360TV’de yayınlanmaktadır. Ben Bilirim yarışması, kazanan yarışmacılara ödül vermeye devam ediyor. İzleyiciler Ben Bilirim ödül var mı? Yarışmada ödül miktarı ne kadar? Ben Bilirim 2022 ödülü nedir? gibi soruları soruyor. İşte tüm detaylar…

Alper Ateş’in sunuculuğunu yaptığı Ben Bilirim yarışmasında, toplamda 66 soru soruluyor. Yarışmada sorulara cevap vererek puan kazanan yarışmacılar, finale kalır ve birbirlerine meydan okurlar. Kazanan yarışmacıya Ben Bilirim ödül verir. Ben Bilirim ödülü var mı? Ödül miktarı ne kadar? 

Ben Bilirim ödül var mı?

Alper Ateş’in sunuculuğunu yaptığı Ben Bilirim yarışmasında kazanan yarışmacılara belirlenmiş miktarda ödül verilir. Ben Bilirim yarışması ödülü, kazanan yarışmacıya teslim edilir. Ben Bilirim’de yarışmayı kazanan yarışmacılar ödüllerine sahip olur. 

Ben Bilirim Ödülü Ne Kadar?

Haftanın 4 günü süren yarışmada Ben Bilirim’in yayınlandığı kanal 360TV’nin yapımcısı cüzi miktarlarda ödüller olacağını ve amacın para ödülü değil, sosyal ortam oluşturma olacağını açıklamıştı. Eğlence ve sosyalleşme amaçlı katılan yarışmacılar, kendilerini deniyor ve yeni insanlar ile tanışıyor. Ben Bilirim yarışması ödül miktarı bilerek düşük tutuluyor. 

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir