1. Anasayfa
  2. Diziler

Mezarlık Dizisi Oyuncuları (2022)

Mezarlık Dizisi Oyuncuları (2022)
0

Netflix’in yeni yapımı olan Mezarlık dizisi, sosyal medyada büyük ilgi gördü. Oldukça beğeni toplayan dizi hakkında birçok insan iyi yorumlar yaptı. Merak edilen konulardan birisi de, Mezarlık dizisi oyuncuları oldu. Karakterler ve oyuncular oldukça ilgi gördü. Dizide rol alan ünlü isimlerin ve oyuncuların bulunduğu tam liste içeriğimizde.

Yapımcılığını Evren Oğuz’un, yönetmenliğini Abdullah Oğuz’un üstlendiği yeni Netflix dizisi Mezarlık, popüler bir dizi haline geldi. Milyonlarca insan Mezarlık dizisini izledi ve beğendi. Peki Mezarlık oyuncuları kimler? Dizide rol alan oyuncular ve ünlü isimler.

mezarlık dizisi oyuncuları

Netflix’in yeni yerli yapımı ‘Mezarlık’ dizisi, polisiye türünde bir dizidir. Türkiye’de oldukça ilgi duyulan bir kategori olan polisiye kategorisinde yayınlanan bu dizide kadın cinayetleri konu alınıyor. Mezarlık dizisinde rol alan ve rol alacak olan isimler de tabii ki belli oldu. Dizi oyuncuları tam liste…

Mezarlık Dizisi Oyuncuları

Birce Akalay

Olgun Toker

Şehsuvar Aktaş

Hakan Meriçliler

Kubilay Penbeklioğlu

Berna Öztürk

Dizide bu isimlerin yanında Sezgin Uzunbekiroğlu, Cem Sürgit, Baran Güler, Elif Sevinç, Burak Sarımola ve Bora Karakul’da yer alacak. Oldukça ilgi gören bu dizi, Netflix’te yayında.

mezarlık dizisi oyuncuları

Kadın cinayetleri konusu işlenen bu dizide, Kadın cinayetlerine odaklanan bir ekibi yöneten Komiser Önem’in vakalardan çok erkeklerin bu cinayetlere ön yargıyla yaklaşmasından zorluk çekmesini anlatıyor.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir