1. Anasayfa
  2. Haberler

Türk Telekom Suriyeli Paketi Sosyal Medyada Tepki Topladı

Türk Telekom Suriyeli Paketi Sosyal Medyada Tepki Topladı
2

Türk Telekom, Araplara daha ucuza paket verdiği iddiasıyla sosyal medyada gündem oldu. Jahreinn yaptığı açıklamada, Türklere 80 TL’ye satılan paketin Araplara 48 TL‘ye verildiğini iddia etti. Türk Telekom Suriyeli paketi, bu açıklamanın ardından sosyal medyada gündem olarak büyük tepki topladı.

Jahrein bugün öğleden sonra paylaştığı tweette, Türklere 80 liraya satılan paketin Araplara 48 TL‘ye satıldığını ve bu paketin yabancı kimlik numarası olmadan alınamadığını söyledi. Türk Telekom bu tweetin ardından sosyal medyada büyük tepki ile karşılaştı.

türk telekom suriyeli paketi, Türk telekom araplara 48 TL

Fiyat Araplara da Yükseltildi

Jahrein’in bu tweeti paylaşması ve sosyal medyadan tepkilerin gelmesinin ardından Türk Telekom’dan art arda açıklamalar gelirken, paketin fiyatı Araplara da önce 59, ardından 80 liraya çıkartıldı. Araplara 48 TL olan paketi görmek için buraya tıklayabilirsiniz. Jahrein, yapılan fiyat değişikliğinin ardından yeniden paylaşım yaparak; “Elleri ayaklarına dolaştı.” ifadesini kullandı.

türk telekom suriyeli paketi

Türk Telekom Suriyeli Paketi Tepki Çekti

Sosyal medyada gündem olan bu paket, birçok insan tarafından tepki gördü. Hatta bazı kullanıcılar operatörlerini değiştireceklerini söylediler. İşte o tepkiler;

türk telekom suriyeli paketi
türk telekom suriyeli paketi

Gelen tepkilerin ardından Türk Telekom’dan da açıklama gecikmedi. Kampanyalarda belirli aralıklar ile fiyat değişikliği yapıldığını ve gündem olan Ahlan paketinin de fiyatının güncellendiğini açıklayan Türk Telekom şu ifadeleri kullandı;

Konu hakkındaki düşüncelerinizi önemsiyoruz. Türk Telekom’un bu hareketi ile ilgili düşüncelerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

İlginizi Çekebilir

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Yorumlar (2)

  1. pazartesi günü ben de operatörümü değiştireceğim

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir