1. Anasayfa
  2. Teknoloji

Nimo TV Neden Kapanıyor? Son Dakika Nimo TV Niye Kapandı?

Nimo TV Neden Kapanıyor? Son Dakika Nimo TV Niye Kapandı?
0

Yayın platformu Nimo TV, 2014 yılından beri birçok yayıncıya ve izleyiciye ev sahipliği yaptı. Twitch’e rakip olan Nimo TV, beklenmedik açıklamalarla birlikte tüm dünyada hizmetlerini durduracak. Beklenmedik vedayı Nimo TV yayıncıları açıkladı. Nimo TV neden kapanıyor? İşte detaylar…

Nimo TV, 2014 yılından bu yana, yayın platformu olarak hizmet vermektedir. Birçok Türk yayıncının da bulunduğu Nimo TV’nin çok yakında kapanacağı duyuruldu. Henüz resmi bir açıklama yapılmış olmasa da, birçok yayıncı sosyal medya hesabından bu duyuruyu yaptı.

nimo tv neden kapanıyor, niye kapandı

Nimo TV Kapanıyor Mu?

Jahrein ve birçok yayıncı, sosyal medya hesapları üzerinden Nimo TV’nin kapatılacağını ve hizmetlerine son vereceğini duyurdu. Şirketten henüz resmi bir açıklama gelmiş olmasa da, yayıncıların bir çoğu bu açıklamayı yaptı. Nimo TV’nin kapanacağı ve tüm dünyada servislerini devre dışı bırakacağı söyleniyor.

Nimo TV’nin ne zaman kapanacağı ve hizmetine son vereceği henüz resmi olarak açıklanmış olmasa da, Jahrein ve birçok ünlü yayıncının yaptığı açıklamalara göre kısa süre sonra Nimo TV’ye veda edeceğiz.

nimo tv niye kapandı

Nimo TV Neden Kapanıyor?

Henüz şirket tarafından kapanmaya dair resmi bir açıklama gelmemiş olsa da, birçok iddia ve tahmine göre Nimo TV ekonomik kriz sebebiyle kapanıyor. Bu iddiaları henüz doğrulamayan ve resmi bir açıklamada bulunmayan Nimo TV’den açıklama bekleniyor. Son dakika gelişmelerini sizlere aktaracağız.

Gelişmeler hakkında düşüncelerinizi yorumlarda belirtebilirsiniz.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir