1. Anasayfa
  2. Haberler

Thodex Vurgununda Son Durum Ne? Thodex Ne Oldu? Vurgun Ne Zaman Oldu?

Thodex vurgunu ne oldu? Thodex ne zaman oldu? Vurgun ne kadar?

Thodex Vurgununda Son Durum Ne? Thodex Ne Oldu? Vurgun Ne Zaman Oldu?
0

Thodex vurgununun üzerinden yaklaşık 1 yıl geçmesine rağmen, şirket sahibi hala kırmızı bültenle aranmaya devam ediyor. Thodex hakkında son gelişmeler birçok insan tarafından merak ediliyor. Thodex vurgununda son durum ne? Ne oldu? Thodex Ne Zaman Oldu? İşte detaylar…

Yaklaşık 1 sene önce Thodex, 4-5 iş günü sürecek bir bakım çalışmasını yapacağını söyleyerek para çekme işlemlerini kapatmıştı. Olayın ardından şirket yöneticilerinin sosyal medya hesaplarının kapatılması üzerine birçok şüphe ortaya çıkmıştı. Arnavutluk’a kaçtığı öğrenilen şirket sahibi Faruk Fatih Özer için kırmızı bülten çıkartılmıştı.

thodex ne oldu, thodex vurgunu son durum

Thodex Vurgunu Ne Zaman Oldu?

Thodex vurgunu, 21 Nisan 2021‘de Thodex’in bakım çalışmasına girmesi ile başladı. Yapılan açıklamada 4-5 iş günü sürecek bir bakım çalışması yapılacağı söyleniyordu. 21 Nisan’da Thodex’de para çekme işlemlerinin kapatılmasının ardından birçok kullanıcı şüphelendi. Bu açıklamadan sonra bir daha Thodex’e ve şirket sahibi Faruk Fatih Özer’e ulaşılamadı.

Şirket sahibi Faruk Fatih Özer’in daha sonra Arnavutluk’a kaçtığı ortaya çıktı. Bunun üzerine hakkında kırmızı bülten çıkartılan Özer, hala yakalanamadı.

Thodex Vurgunu Son Durum Ne?

Thodex şirketinin sahibi Faruk Fatih Özer yaklaşık bir yıldır kırmızı bültenle aranmaya devam ediyor. Özer, şikayetlerini geri çekmesi için 8 kişiye 2’şer milyon TL para ödedi.

Thodex Ne Oldu?

Thodex mağdurlarının avukatı, Faruk Fatih Özer’in aile avukatına ulaştığını açıkladı. Yaklaşık olarak 8 kişinin hesaplarına şikayetlerini geri çekmeleri için 2 milyon TL yatırıldığı söylendi.

Thodex Vurgunu Ne Kadar?

Thodex vurgununda toplamda yaklaşık 2 milyon dolar vurgun yapıldı.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir