1. Anasayfa
  2. Genel

Kim Seok-Jin Sevgilisi Kim? BTS Üyesi Jin Kimi Seviyor?

Kim Seok-Jin Sevgilisi Kim? BTS Üyesi Jin Kimi Seviyor?
0

BTS üyelerinden birisi olan Kim Seok-Jin, müzik grubunun vokalistliğini yapmaktadır. Jin, grubun en sevilen üyelerinden birisidir. Kim Seok-Jin sevgilisi kim sorusu ise merakla araştırılan konulardan birisi oldu. Haberimizde tüm detayları derledik…

Kim Seok-Jin daha önce iyi kalpli, iyi bir kişiliği olan ve iyi bir yemek yapma becerisine sahip birisiyle ilişki yaşamak istediğini söylemişti. Ayrıca Jin, Anne Hathaway‘dan da hoşlandığını söylemişti. Peki Jin’in sevgilisi kim?

kim seok-jin sevgilisi kim

Sevenleri tarafından en çok merak edilen konulardan birisi de bu oldu. BTS üyesinin sen sevilen üyesi ve aynı zamanda grubun vokalisti olan Kim Seok-Jin’in sevgilisi hakkında birçok iddia bulunuyor aslında. Sizin için net olan tüm bilgileri derleyerek yazdık.

Kim Seok-Jin Sevgilisi Kim?

Jin’in 2015 yılında komedyen Lee Guk Joo ile çıktığı söyleniyordu. Söylentilerin başlamasıyla birlikte birçok insan Kim Seok-Jin’in sevgilisinin Lee Guk Joo olduğunu düşünüyordu. Ancak iki tarafında bu söylentileri yalanlaması uzun sürmedi. Lee Guk Joo’nun Jin’in sevgilisi olmadığı anlaşıldı. Anna Hathaway’dan hoşlandığını söyleyen Jin’in şuanda bilinen bir sevgilisi yok. İlerleyen zamanlarda gelişmeleri size güncel olarak aktaracağız.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir