1. Anasayfa
  2. Teknoloji

Amazon Prime Zam Gelecek mi? Resmi Açıklama Geldi

Amazon Prime Zam Gelecek mi? Resmi Açıklama Geldi
0

Uzun zamandır insanları meraklandıran bir konuya açıklama geldi. Amazon Prime Türkiye müdürü, zamlar hakkında konuştu. Birçok kullanıcı Amazon Prime zam gelecek mi sorusuyla merakla bekliyordu. Nihayet resmi bir açıklama geldi. Kullanıcıları sevindiren açıklamayı Richard Marriott yaptı.

Türkiye’de uzun zamandır hizmet veren Amazon Prime, oldukça cüzi bir miktarda ücret talep ediyor. Amazon Prime ücreti Aylık 7,90₺ olarak belirlenmişti. Ancak fiyatın artacağını düşünen birçok kullanıcı da var. Zam konusunda uzun süredir tartışmalar sürerken son noktayı şirketin Türkiye ülke müdürü koydu.

amazon prime zam gelecek mi

Richard Marriott, Bloomberght’ye röportaj verdi. Gündemden konuşulan bu röportajda konu zamlara geldiğinde sevindirici açıklama geldi. Türkiye Ülke müdürü zam hakkında açıklama yaptı.

Amazon Prime Zam Gelecek mi?

Marriott yaptığı açıklamada Türkiye’de hizmet vermekten ve müşterilerin ilgisinden memnun olduklarını belirtti. Ardından da zam hakkında konuştu. Amazon Prime’da zammın son seçenek olarak görüldüğünü ifade etti.

“Tüm Amazon.com.tr müşterilerinin geniş bir yelpaze içerisinden seçebilecekleri kaliteli ürünlere uygun fiyatlar ile sahip olmasını sağlamak adına sürekli çalışıyoruz. Ürün veya hizmetlerimizin fiyatını artırmayı her zaman son seçenek olarak değerlendiriyoruz.”

Böylelikle Amazon Prime ücretlerine bir süre daha zam gelmeyeceği belirtilmiş oldu.

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir