1. Anasayfa
  2. Haberler

Küfürbaz Haydo Film Oluyor: Senaryo Hazırlıkları Başladı

Küfürbaz Haydo Film Oluyor: Senaryo Hazırlıkları Başladı
0

Sevilen karakter Küfürbaz Haydo film oluyor. Youtube üzerinde yaptığı taklitler ile sevilen fenomen Mehmet Dindar (Taklitman TV), Küfürbaz Haydo’nun filmini çıkaracağını duyurdu. Senaryonun kendine ait olduğunu paylaşan Dindar, “Türk sinema tarihinin en komik filmi geliyor.” ifadelerini de kullandı.

2017 yılından bugüne, Youtube üzerinde taklitler yaparak birçok insanın eğlenmesini sağlayan Taklitman TV kanalında, daha önce “Küfürbaz Haydo Sesiyle İş İlanlarını Aradım” videoları da yayınlanmıştı. Bu nedenle filmin senaristi Mehmet Dindar, aynı zamanda filmin seslendirme ekibinde de yer alabilir.

Küfürbaz Haydo Film Oluyor

Mehmet Dindar, Instagram hesabında paylaştığı bir hikayede, Küfürbaz Haydo’nun filmini çıkaracağını ve senaryo çalışmalarına başladığını gösterdi. Paylaştığı hikayede “Türk sinema tarihinin en komik filmi geliyor.” ifadesine yer verdi.

küfürbaz haydo film

Henüz filmin ne zaman çıkacağı hakkında bir açıklama yapmayan Mehmet Dindar, daha önce Küfürbaz Haydo’nun sesini taklit ettiği birçok video yayınlamıştı. İşte o videolardan bir tanesi;

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir